7-stars delfinal Fjärås

Lillhagens Ridklubb - tävling

Lite uppehåll efter tävlingarna Polen. De hästar som var med där har fått lite välförtjänt vila och unghästarna Bambi Blue och Towanda H har varut ute och provat på tävlingsslivet. Bambi Blue var felfri i Ringsjölortens 90-klass medan Towanda slutade på 4 fel. Meluha S var i Flyinge på elittävlingarna där och hoppade 145 med 4 fel. Idag bar det till Lillhagen utanför Höllviken. Det var kallt och blåsigt så sanden letade sig in i ögon och näsborrar. Med på bilen var Kick Off, Divine, Meluha S och Chewie. 130 klassen var en A0 och den vanns av Kick Off som startade bland de sista i klassen med ett drygt 80-tal ekipage. Chewie var också felfri och slutade 5:a. I 140 hoppningen var Chewie inte så uppmärksam så 2 bommar föll. Meluha S gick ut sist och var felfri. Det var en bedömning med separat omhoppning och det var 5 som gick till omhoppning. Meluha var den sista i omhoppning och slog då ledande Satu Liokonnen med 3 hundradelar. Fint täcke och en till blågul rosett! Det var en lång och kall dag men som tur är finns det en hyfsad pizzeria i Hörby.

Imorgon ska våra 2-åringar hämtas hem efter att ha varit i Vollsjö ett drygt halvårt. Det är Luiciana, e. Boss-Bavaria Lux som vi äger tillsammans med uppfödaren Ceciia Birch-Jensen och Debbie H som är halvsyster till Meluha s med Diamantino som pappa. Det är Blädde gård som har fött upp Debbie. De ska ridas in under vintern, löshoppas och börja förberedas för ett liv som tävlingshästar.

Nellie Nordberg är här med sina båda hästar Sagans Faramir och Luke´s Good. Hon har också börjat hoppa Pontiac och tanken är att de ska komma ut på någon tävling under vintern.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.06 | 18:06
Västerstad Stable har mottagit 12
02.04 | 11:19
Västerstad Stable har mottagit 18
18.04 | 17:57
Chewie på prisutdelning har mottagit 1
18.04 | 17:57
Bra helg i Eschweiller har mottagit 1
Du gillar den här sidan